Vakuutusmeklari on aidosti asiakkaan asialla

Rh-optimointi Oy on yritysten luotettava edunvalvoja vakuutusasioissa

Ylöjärveläinen Rh-optimointi Oy on Finanssivalvonnan auktorisoima rekisteröity vakuutusmeklarointiyritys, joka tarjoaa yrityksille asiantuntijapalveluita vakuutusten kilpailuttamiseen ja vakuutussisältöjen optimoimiseen 10 henkilöä työllistävistä yrityksistä aina pörssiyhtiöihin asti.

Rh-optimointi on vakuutusyhtiöistä riippumaton toimija, jonka erityisosaamista ovat vahinko-, työtapaturma ja työeläkevakuutukset.

Toimintamme pääkonsepti on vakuutusten kilpailuttaminen ja sisällön arviointi, eli asiakkaan nykyiselle vakuutusturvalle haetaan yhtä hyvä tai parempi vaihtoehto, joka on usein nykyistä vakuutusturvaa edullisempi, kertoo toimitusjohtaja, KTM, vakuutusmeklari KYÖSTI KAUTTO.
-Omalta kokemuspohjalta annamme suosituksen turvan muuttamisesta, mutta asiakas päättää aina, pidetäänkö vanha vakuutusturva vai laajennetaanko turvaa, Kautto jatkaa.

Kautto itse on toiminut yrittäjänä ja vakuutusmeklarina jo vuodesta 2003, ja tätä ennen vakuutusalalla yli 15 vuotta. Kautolla on siis pitkä kokemus vakuutusyhtiöiden toiminnasta niin sanotusti sisältä päin, mistä on merkittävää apua vakuutusmeklarina työskennellessä.
-Työskentely asiakkaan eduksi on sujuvampaa, kun tuntee vakuutusalan toimintatavat ja ymmärtää alan ”kieltä” paremmin. Vakuutusala on niin omanlaisensa, että sitä voi oikeastaan opetella vain alalla toimimalla, Kautto huomauttaa.

Rh-optimoinnilla on Ylöjärvellä toimisto, mutta käytännössä vakuutusmeklari matkustaa ympäri Suomea aina sinne, missä asiakas on.
-Tämä on projektiluontoista työtä, ja yleensä tapaamme asiakasyritysten tiloissa. Ratkaisu on molemmin puolin järkevä, sillä vakuutusmeklarin on hyvä nähdä omin silmin, millainen asiakasyritys on kulloinkin kyseessä.

Lehtovuori Oy:n Yrjö Ojasen mukaan luotettavasta kumppanista on apua myös vakuutusalan kiemuroissa.

Rh-optimointi sai maaliskuussa 30 vuotta lisää vakuutusalan kokemusta Kimmo Viitaharjun liittyessä palvelukseen.

Vakuutusmeklarin avulla yritys voi vain voittaa

Rh-optimoinnin toiminnan tavoitteena on asiakasyritysten vakuutusturvan kattavuuden varmistaminen ja vakuutuskustannusten madaltaminen joko nykyisessä tai uudessa vakuutusyhtiössä. Yrityksen palkkio perustuu saatavissa olevan säästön jakamiseen.

Jos vakuutusten kilpailuttamisella ei saada säästöä aikaiseksi, ei asiakkaalle tule myöskään mitään maksettavaa. Palkkiomme maksetaan siis kilpailuttamisella saatavissa olevasta säästöstä, joten palveluitamme ostavalla yrityksellä ei ole mitään hävittävää, vain voitettavaa, Kautto lupaa.

Rh-optimoinnin palveluiden käyttäminen on siis ehdottomasti kannattavaa, ja lisäksi riskitöntä.
-Usein saamme kattavamman vakuutusturvan nykyistä pienemmillä maksuilla, Kautto muistuttaa.

Sen sijaan, että yrittäisi itse paneutua vakuutusten lukuisiin ehtoihin ja alan kiemuroihin, kannattaa siis aikaa vievä vakuutusehtoihin perehtyminen sekä ehtojen ja hintojen vertailu suosiolla jättää kokeneelle ja luotettavalle ammattilaiselle, sillä siinä säästää sekä aikaa että rahaa. Samalla myös varmistuu, että vakuutukset todella vastaavat asiakkaan tarpeita.

Kirjallisen toimeksiantosopimuksen lisäksi vakuutusmeklari ei tarvitse asiakkaalta projektissa juuri muuta kuin valtakirjan vakuutustietojen saamiseksi nykyiseltä yhtiöltä sekä hieman tämän aikaa.

-Parhaimmillaan projekti hoituu vain kahdella tapaamisella. Suurin työ tulee tehtyä omassa konttorissa, ja asiakkaan panos jää yleensä muutamaan tuntiin.

Kysy lisää!

kyosti.kautto@rhoptimointi.fi / p. 040 739 3618

kimmo.viitaharju@rhoptimointi.fi / p. 044 236 1556

Lähde: Yritysforum-lehti 1/2017